Biker shortsit parkinsonin taudin kuntoutustuokioihin

Vaikka parkinsonin taudin on kerrottu olevan haastava seuralainen, sen ei kannata antaa estää elämistä. Kun tautiin suhtautuu positiivisella otteella, voi se jopa tuoda elämään hyviäkin asioita. Hyvällä kuntoutuksella pyritään säilyttämään parkinsonin tautia sairastavan työ- ja toimintakyky mahdollisimman kauan. Kuntoutukseen kannattaakin suhtautua vakavasti ja kuntoutustuokioihin, kuten fysioterapiaan kannattaa pukeutua mahdollisimman mukavasti. Esimerkiksi mukavat biker shortsit ovat hyvä valinta!

Mistä biker shortsit kuntoutukseen?

Mukavat ja tyylikkäät biker shortsit löytyvät aim’n-verkkokaupasta. Verkkokaupan biker shortsit ovat päällä supermukavat ja tyylikkäät, joten ne soveltuvat hyvin kuntoutukseen ja kotiharjoitteluun. Jos tilaat biker shortseja tai muita verkkokaupan tuotteita kerralla yli 70 eurolla, saat aim’n-verkkokaupasta shortseille ilmaisen toimituksen, joten kannattaa tilata kerralla useammat mukavat shortsit. Kivat vaatteet piristävät ja tekevät harjoittelusta entistä mukavampaa. Niillä voikin olla yllättävän suuri vaikutus parkinsonin tautia sairastavan potilaan hyvinvoinnille. Toisinaan itsensä hemmottelu on yksi parhaista keinoista kohentaa omaa hyvinvointia ja mikäpä olisi parempi tapa hemmotella itseä kuin kivojen vaatteiden ostaminen?

Säästä aikaa ja vähennä stressiä

Shortsien tilaaminen netistä säästää myös aikaasi, sillä sinun ei tarvitse lainkaan kierrellä kaupoissa ja kauppakeskuksissa etsimässä mukavia biker shortseja ja sovittamassa niitä pienissä sovituskopeissa, vaan voit siirtää valitsemasi shortsit muutamalla klikkauksella ostoskoriin ja sovittaa niitä kaikessa rauhassa kotonasi. Vaikeiden parkinsonin taudin oireiden kanssa ei välttämättä ole mukavaa lähteä kiertelemään ihmistungokseen, joten nettishoppailu on monin tavoin hyvä valinta.

Vapina voi haitata vaatteiden sovittelua ahtaissa pukukopeissa, samoin lihasjäykkyys. Esimerkiksi käsien taivuttaminen voi tuottaa vaikeuksia, joten vaatteita on mukavinta sovittaa kaikessa rauhassa kotona. Jos pukukopin taakse alkaa muodostua pitkä jono oman hitauden takia, voi tämä stressata lisää ja tehdä tilanteesta erityisen epämukavan.

Myös tuotteiden palauttaminen aim’n-verkkokauppaan on helppoa, joten voit palauttaa biker shortsit, jos ne eivät sittenkään tunnu sinulle sopivilta. Samalla voit säästää itseäsi suurelta stressiltä, kun ostoskierros jää kokonaan väliin ja voit sen sijaan keskittyä itsesi kuntouttamiseen ja toimintakykysi ylläpitämiseen.

Kuntoutuksen tavoitteet

Fysioterapian avulla pyritään ehkäisemään lihasjäykkyyttä sekä ongelmia, jotka aiheutuvat tasapainohäiriöistä. Fysioterapialla on merkittävä vaikutus parkinsonin tautia sairastavan henkilön työ- ja toimintakyvyn ylläpidossa, mutta silti joissakin tilanteissa jopa fysioterapiassa käyvä potilas saattaa joutua jossakin vaiheessa hoitokotiin. Joissakin tapauksissa ammattimainen kotihoito voi kuitenkin olla riittävä järjestely, jotta potilas voi asua kotona ja jotta hän selviytyy päivittäisistä toimistaan ja omasta arjestaan.

Fysioterapian rinnalla parkinsonin taudin hoidossa käytetään myös joitakin lääkkeitä, kuten amantadiini, biperideeni, selegiliini ja apomorfiini sekä joitakin muita hoitokeinoja, kuten neurokirurgista hoitoa, jossa potilaan aivojen syviin osiin kohdistetaan sähköstimulaatiota. Hoitojen odotetaan ja toivotaan kehittyvän tulevaisuudessa ja esimerkiksi kantasolututkimuksen kautta toivotaan löytyvän uusia hoitomahdollisuuksia helpottamaan parkinsonin tautia sairastavien potilaiden elämää.

Ennen uusien hoitomuotojen keksimistä on kuitenkin ensiarvoisen tärkeää paneutua fysioterapiaan ja panostaa siihen täysillä! Mukavien biker shortsien ja muiden kivojen treenivaatteiden hankkiminen on yksi askel kohti mukavampaa ja antoisampaa treenaamista. Tässä askeleessa monipuolinen aim’n voi auttaa sinua, joten kannattaa tutustua sen laajoihin mukaviin ja tyylikkäisiin valikoimiin!