Käytetty iPhone tuo turvaa parkinsonin tautia sairastavalle

Kun sairastaa vakavaa sairautta, kuten Parkinsonin tautia, on tärkeää, että apua on saatavilla tarvittaessa nopeasti ja helposti! Laadukas iPhone on tällaisessa tilanteessa hyvä vaihtoehto, mutta kun perheessä on sairautta, voi talouskin olla tiukoilla ja uuden iPhonen hinta saattaa tuntua liian kovalta. Onneksi iPhone on kuitenkin mahdollista ostaa myös käytettynä luotettavasti ja turvallisesti! Esimerkiksi käytetty iphone 13 löytyy helposti ja mutkattomasti mResell-verkkokaupasta, josta kerromme lisää tässä artikkelissa. Tarjoamme myös hyviä vinkkejä puhelimen käyttöön tilanteessa, jossa laitteen käyttö on vaikeutunut sairauden vuoksi tai jossa sairaus aiheuttaa puhelimen käytölle erityisvaatimuksia.

Käytetty iphone 13 turvallisesti

Kun etsinnässä on käytetty iphone 13 parkinsonia sairastavan turvaksi, on tärkeää, että puhelin ostetaan luotettavalta taholta. Muuten edessä voi olla pettymyksiä ja jopa huijausyritysten kohteeksi joutuminen. Esimerkiksi suositulla Tori.fi-sivustolla on nimittäin valitettavasti tapahtunut monia huijausyrityksiä juurikin elektronisten laitteiden kaupassa. Joskus pettymykset saattavat jopa johtua väärinymmärryksistä ja yksinkertaisesti siitä, ettei yksityinen myyjä välttämättä itsekään ihan tarkasti tiedä, mitä on myymässä. Jotta tällaisilta pettymyksiltä vältyttäisiin, kannattaa valita alan vankka ammattilainen, mResell, käytetyn iPhonen ostopaikaksi! Tässä verkkokaupassa käytetty iphone 13 on varustettu 12 kuukauden takuulla ja laite on tarkistettu ammattilaisen toimesta. Näin et osta sikaa säkissä ja sinulle luvattu käytetty iphone 13 on juuri sitä mitä pitääkin!

Vinkkejä puhelimen käyttöön

Tärkeimmät numerot kannattaa tallettaa puhelimet pikavalikkoon, jotta soittaminen onnistuu tarvittaessa helposti ja nopeasti. Hätänumero kannattaa tietysti tallettaa, samoin läheisten ihmisten ja paikallisen Kelataksin puhelinnumerot. Erilaisista videopuhelun mahdollistavista sovelluksista, kuten Skypestä ja Whatsappista, voi myös olla hyötyä silloin kun läheiseen ihmiseen on saatava yhteys tässä ja nyt. Puhelinnumerotiedot on mahdollista varustaa kuvin tai symbolein, jotka auttavat näkemään nopeasti, kenen numerosta on kyse.

Puhelimeen ja sen ominaisuuksiin kannattaa tutustua kaikessa rauhassa, jotta sen käyttö onnistuu vakaasti ja varmasti myös mahdollisissa hätätilanteissa. Esimerkiksi uuden puhelimen valikoissa liikkuminen saattaa tuottaa aluksi vaikeuksia, mutta kun puhelimen logiikka tulee tutuksi, alkaa haluttujen toimintojen löytäminen helpottua ja nopeutua. Kannattaa myös kokeilla jo etukäteen, kuinka puhelimen näppäinten käyttö onnistuu helpoiten. Esimerkiksi kosketusnäyttökynästä voi olla apua, jos näppäimiin on vaikea osua kangistuneilla sormilla. Tarvittaessa esimerkiksi kirjastoissa järjestetään opastusta älylaitteiden kanssa ja nämä tilaisuudet kannattaa hyödyntää, jos sinusta tuntuu, että oman laitteen käytössä esiintyy haasteita.